Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Esittelykierros

______________________________________________________________

Kuurarinne tunnetaan maailmalla, myös täällä Hollannissa englanninkielisestä nimestään Frost Incline:stä, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa Kuurarinnettä.

Omien kasvattiemme nimien edessä on aina kasvattiliite F.I , joka tarkoittaa siis Frost Inclineä.

Tallimme täyttävät varsat, siitostammat, ja -orit, yksityishevoset, Kathyn omat hevoset ja kilpailu- & opetuskäytössä olevat hevoset, arvokkaasti ikääntyneitä ja kisakentillä kykynsä näyttäneitä eläkeläisiä unohtamatta! Jokainen niistä edustaa suosittuja tai vähän tuntemattomampia sukulinjoja. Hevosjoukkomme siis on laaja, koko tilan alueella asuu tällä hetkellä n. 90 hevosta, joille suurimmalle osalle otetaan hoitaja.

 © 

 

______________________________________________________________________

Kuurarinne sijaitsee Pohjois-Hollannissa, Zwollessa kauniiden maalaismaisemien ympäröimänä. Tallilta on lyhyet yhteydet keskeisille kisapaikoille ympäri maata. Tilalle on Zwollen keskustasta reilut 20km, mutta bussilla pääsee n. 2km päähän. Tiluksillamme on täydelliset puitteet vaativaankin harjoitteluun. Tilat eivät voi olla pienet, koska hevosia on paljon ja järjestämme kansainvälisiä kilpailuja, leirejä ja siitostoimintaa. 

 © Bagoniebos

Pihalta löytyy 7 eri kokoista ja käyttötarkoitukseltaan erilaista tallia satulahuoneineen ja muine tiloineen, pihatto, useita kenttiä, maneeseja, 3 kävelytyskonetta, pyöröaitaus, upeat maastot (osa maastoista valaistuja), lantalarakennus, 900 hehtaaria (9km x 9km) tarhoja erilaisine pohjamateriaaleineen, 1500 hehtaaria (15km x 15km) laidunta, omaa metsää 1700 hehtaaria (17km x 17km, siihen kuuluu suurinosa maastoreiteistä) ja Kathyn asuintalo ja majoitustilat kisavieraille, jotka haluavat nukkua sisätiloissa, eivätkä hevosautossaan ja muutamia latoja ja varastotiloja. Treenausolosuhteet ovat siis kunnossa.

© Bob Langrish

 << Kisahallimme

 << Ulkona kisailemme lumettomaan aikaan, yleisöä mahtuu jonkun verran.

 << Toisesta kuvakulmasta

 << Alakenttä nro. 4

© Bagoniebos

Hoitajien ja muiden työntekijöiden hommia helpotetaan gatoreilla, koska siivottavia karsinoita on paljon. Lisäksi niillä on kätevää jakaa heinät, tuoda kuivikkeet jne.

Jokainen karsina lukuunottamatta varsontakarsinoita, ovat kooltaan 4x4m ja varsontakarsinat 5x5m.

Tarhoja on paljon eri kokoisia riippuen siitä tarhaileeko hevonen yksin vai kaverin/kavereiden kanssa. Jos tuot oman hevosesi tänne, saat toki päättää ulkoileeko se yksin vai tarvitseeko se seuraa. Molemmat vaihtoehdot järjestyvät aivan varmasti. 

  ©

Siitostalli

Siitostallissa asuvat siitostammat ja siitostammat varsoineen. Karsinoita on 6 ja talli koostuu yhdestä käytävästä. Lisäksi tallissa on wc, rehuhuone ja pesuboxi. 

© Bob Langrish

 << Siitostalli sekä siitostammojen laitumia

Päätalli

Päätallissa on 80 karsinaa. Täällä asuvat kilpailukäytössä olevat urheiluhevoset. Tallissa on 5 käytävää, joille boxit jakautuvat. Jokaisessa karsun ovessa on asukkaan nimikyltti, jossa on myös valokuva, sukupuoli, ikä, omistaja sekä emä & isä. Päätallissa on lisäksi useita satulahuoneita, joissa varusteet ovat nimikoiduilla paikoilla, jotta ne olisi helppo löytää. Myös hoitopakit ovat muiden varusteiden kanssa. Tallissa on lisäksi 5 pesuboxia, SOS-tilat, 2 wc:tä, taukotila ja toimisto.

 << Tallikäytävää

© Bagoniebos

Nuorten talli

Nuorille hevosille tarkoitetussa tallissa on 10 karsinaa, satulahuone, kuivaushuone, pesuboxi ja wc. Tallissa asuvat 1-3-vuotiaat hevoset ja tämä talli on Lauran työsarkaa. 

© Bob Langrish

 << Nuoria karsinoissaan

 << Nuorten tallin työvälineiden kokous

Yksityistalli

Yksityistallissa on kaksi käytävää, joilla kummallakin on 10 karsinaa. Yhteensä siis boxeja on20. Lisäksi tallista löytyy suuri satulahuone, rehuhuone, kuivaushuone, wc ja kaksi pesuboxia. Karsinoiden ovissa on asukkaan nimikyltti, jossa on myös valokuva, sukupuoli, ikä, omistaja sekä emä & isä. Yksityistallissa ei saa ulkopuoliset oleskella, ellei heillä ole siihen lupaa.

© Bob Langrish

   << Tammoja varsoineen, taustalla yksityistalli.

Siirtotallit 

Siirtotalleja Kuurarinteessä on 3. Kaikissa niissä on 6 karsinaa, jotka ovat käytössä lähinnä kaukaa tulleille kisavieraillemme, mutta osaan voidaan majoittaa myös astutukseen tulleita tammoja, tai astuttamaan tulleita oreja. 

 << Siirtotalli nro 2

© Bob Langrish

Laitumet

Laitumia Kuurarinteessä on 1500:n hehtaarin (15km x 15km) verran eri kokoisia ja pinnanmuodoiltaan erilaisia. Jokaisella hevosella on mahdollisuus laiduntaa kavereiden kanssa, tai ylhäisessä yksinäisyydessään. Koska välimatkat ovat pitkiä ja tarkastamme aitojen kunnon joka päivä, henkilökuntamme kiertää laitumien väleissä kiertävällä väylällä autolla. Se näkyy myös kuvassa ;) Jokaisella laitumella on vähintään yksi katos.

© Bob Langrish

Kävelytyskoneet

Kävelytyskoneita on 3kpl. Ne ovat päivittäin aktiivisessa käytössä, koska kaikkia hevosia ei millään ehditä liikuttaa päivässä. 

© Bob Langrish

 << Yksi on avonainen, kaksi on katettu.

 

_______________________________________________________________________________

Koska Kuurarinteessä on suuri määrä hevosia, tarvitaan myös ammattitaitoisia työntekijöitä tallityttöjä unohtamatta! Työntekijöitä meillä on 8. He huolehtivat hevosista ja tallista päivittäin.

Kaikki kuvat © Bob Langrish

 

Kathy de Villiers, 24v olen minä ja omistan Kuurarinteen. Ammatiltani olen master-tason ratsastuksenopettaja ja valmentajaksikin olen kouluttautunut. Tuomaroin myös GP-tason koulukisoja ja ratsastan samaisella tasolla kilpaa. Luonteeltani olen huumorintajuinen, mukava, luotettava ja iloinen. Olen myös sosiaalinen ja tulen hyvin erilaisten ihmisten ja eläinten kanssa toimeen. Hoidan tallin paperisodat ja liikutan hevosia, valmennan ja valmentaudun itse. Pyörin talleilla päivittäin ja minulla on laaja kaveripiiri.

 

 Jenny van der Heerdt, 21v on ammatiltaan hevosenhoitaja. Hän huolehtii hevosten hyvinvoinnista, hevosten liikutuksesta ja tallien siisteydestä päivittäin ja on yksi Kathyn parhaista ystävistä, ja toimii hänen kisahoitajanaan. Jenny on luonteeltaan sosiaalinen, hauska, iloinen, ystävällinen jne. Hän jakaa huoneensa Kathyn talossa tallimestari Loten kanssa.

© Bob Langrish

 Lotte de Rürich, 24v on ammatiltaan tallimestari. Hän huolehtii niin hevosista ja tallista, kuin toimii myös tallien "pomona", sekä liikuttaa hevosia. Lotte on myös yksi Kathyn parhaista ystävistä ja hän on luonteeltaan huumorintajuinen, iloinen, ystävällinen ja avulias. Hän jakaa huoneensa Kathyn talossa hevosenhoitaja Jennyn kanssa.

  Emma van der Aubreme, 22v on ammatiltaan hevosenhoitaja. Hän huolehtii hevosista, hevosten liikutuksesta ja tallien siisteydestä päivittäin. Myös Emma on Kathyn tiimiin kuuluva hyvä ystävä ja kuuntelija. Hän on iloinen, luotettava, räväkkä ja huumorintajuinen. Emma jakaa huoneensa Kathyn talossa hevosenhoitaja Lisan kanssa.

 Lisa van Reede, 20v on ammatiltaan hevosenhoitaja. Juuri valmistunut tyttö huolehtii hevosista, hevosten liikutuksesta ja tallin puhtaudesta joka päivä. Kathyn tiimiin kuuluva Lisa on yksi Kathyn parhaista ystävistä ja luonteeltaan hän on iloinen, huumorintajuinen, mukava, kiltti ja avulias. Lisa jakaa huoneensa hevosenhoitaja Emman kanssa.

 Laura von Heyden, 22v on ammatiltaan ratsuttaja. Vaikka hän onkin nuori, hän on taitava työssään. Lauran työtehtäviin kuuluu nuorten hevosten kouluttaminen. Luonteeltaan hän on rauhallinen, kiltti, huumorintajuinen ja iloinen. Hänkin kuuluu Kathyn parhaisiin ystäviin ja Laura jakaa huoneensa  hevoshieroja Sophien kanssa.

 Clara van der Stam 47v on ammatiltaan master-tason ratsastuksenopettaja ja GP-tason kilparatsastaja. Hänen työtehtäviinsä kuuluu Kuurarinteessä vain hevosten päivittäinen liikuttelu ja kisaaminen. Clara on luonteeltaan huumorintajuinen, positiivinen ja luotettava, joten häneen on helppo ihastua. Niimpä myös Clara on Kathyn parhaita ystäviä. Clara asustelee Zwollen keskustassa.

© Bob Langrish

 Ciky de villiers, oikealta nimeltään Ciara, mutta kaikki tuntevat hänet nimellä Ciky, on 16-vuotias Kathyn serkku. Hän on opiskelemassa hevosenhoitajaksi oppisopimuksella ja valmistuttuaan jää serkkunsa tallille töihin. Kouluratsastus on lähellä Cikyn sydäntä Kathyn tavoin, ehkä se on verissä... Tytöllä on muutamia omia hevosia, joilla hän kilpailee aktiivisesti. Ciky asuu Kathyn luona silloin, kun hän ei ole koululla.

YKSITYISTEN  OMISTAJAT

© Ekaterina Druz

Hei, olen 19 vuotias Jessica Lehtovirta ja omistan Blue Win nimisen heposen. Itse opiskelen luonnollisia hevosmiestaitoja ja kouluttelen Winiä eteenpäin. Kisaan omalla hevosellani, mutta joskus myös vuokrapolleillani :) Luonteeltani olen puhelias mutta samalla hieman ujo. Olen myös hieman lyhytkasvuinen jonka takia olen melkein kaikissa kuvissa 13 vuotiaan näköinen.

 KurasaOsore, tutummin Kurre on 32v aikuinen, joka työskentelee lähinnä omalla kasvatustallillaan. Koulutukseltaan on ratsastuksenopettaja sekä maaseutuyrittäjä. Kisaa itse omilla hevosillaan ja pyrkii saamaan jokaisen ja pyrkii saamaan hevosensa vähintään VaA tasolle ennen kuin myy ne eteenpäin. Kurre on tiukka hevostensa suhteen ja saattaa alkuun vaikuttaa kylmältä ja syrjäytyneeltä, sekä kovaa kuria pitävältä, mutta tutustuessaan naiseen huomaa, että eipä Kurre ole muuta kuin huumorintajuinen ja rento nainen, joka tekee mitä meinaa tehdä. Kurrella on yksityishevonen, Hippi tallissamme. 

TALLIKOIRAT

© Zuzana Buranova

 Fox 5v on toinen tallikoiristamme. Sekarotuinen poju on kiltti, suorastaan oikea herrasmies. Utelias, iloinen, seurallinen, energinen ja sydäntensulattaja!

 Adele, pieni ihana sheltti-tyttömme on kiistaton ms. Tiukkapipo. Se pitää takuuvarmasti Foxin kurissa, eikä neidiltä välillä löydy huumorintajua yhtään, ei sitten pätkän vertaa! Jurokistamme tulee toisinaan täysin erilainen; leikkisä ja upealuonteinen, mutta kauniin kuoren alla piilee todellinen komentelija! Ihmisille Adele on aina kiltti, eikä tee ilkeyksiä, mutta muita koiria pomottelee ja luottamuksen voittaminen voi viedä kauankin. Sen jos tekee, saa tytsystä elinikäisen ystävän!

TALLIKISSAT

© 123RF

Grr, minä olen "vaarallinen metsästäjä" Morris, ihana ja suloinen, Kathyn oma lellikkipoika. Minut löytää (jos löytää, olen todella ninja) ruohikosta vaanimassa hevosten kakkakikkareita tai Kathyn talosta loikoilemasta uuninpangolla.

©

Minä olen Oliver, Kathyn toinen kullanmuru. Minulla ja Morriksella on aina sota meneillään kummasta Kathy tykkää enemmän, mutta loppujenlopuksi olemme aika hyviä rikoskumppaneita. Aiheutamme aina päänvaivaa tallin väelle tempauksillamme... Silti olen sydämmellinen ja kiltti, rakastettava kissa. Parempi kuin Morris tottakai! (Olenhan? Vai mitä?)

 

Palvelemme kielillä   

©2019 ♔ Kuurarinne ♔ - suntuubi.com